Méteráru, Textil, Ágynemű, Paplan, Párna, Gyermek ágynemű, Lepedő, Törölköző, Rövidáru stb. egy helyen!

Olcsó árak - gyors szállítás!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/580-9585

Nagykereskedelem

Kedves Érdeklődő!Áruházunkban lehetőség van nagyobb tételű, illetve viszonteladói - készítői vásárlására is!

Szívesen várjuk panziók, szállodák, óvodák, kollégiumok, valamint viszonteladók (méteráru-, lakástextil üzletek stb.) és készítők megkeresését is!

A nagykereskedelmi vásárláshoz az alábbiak szükségesek:
- Kérjük regisztráljon vásárlóként webáruházunkba, adja meg adatait az alábbi linken: https://www.paplanvilag.hu/shop-regisztracio

- Regisztráció után küldje el e-mail címünkre (info@paplanvilag.hu) a regisztráció során megadott adatait (Név, e-mail cím) vállalkozása, cége adószámát, tevékenységét, illetve üzletének, panziójának stb. nevét, vagy bármilyen adatot, mellyel igazolja nagykereskedelmi vásárlásra való jogosultságát. Amennyiben ezt nem teszi meg, vásárláskor még ha viszonteladói adatokat ad is meg, rendszerünk automatikusan NEM állítja a megfelelő státuszba, így alapáron tudja csak megrendelését elküldeni.

- Kollégáink ellenőrzik jogosultságát, majd beállítják regisztrációját nagykereskedelmi felhasználónak, melyről e-mailben értesítést küldünk. Esetleges elutasítását is jelezzük.

- Ezután a regisztrált adataival belépve láthatóvá válnak nagykereskedelmi áraink, megkezdheti a vásárlást.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy termékeink kb. 90%-ánál tudunk nagykereskedelmi árat biztosítani. De viszonteladóként belépve a többi termékünk is ugyanúgy látható és megvásárolható (alapáron), a rendelés összegéhez ugyanúgy hozzá adódik!

A vásárlás érték minimum bruttó 30.000.- Ft. Amennyiben vásárlása nem éri el ezt az értéket rendszerünk nem engedi a  megrendelés elküldését. Ebben az esetben bejelentkezés nélkül tud vásárolni - alapáron (Új Vásárló - Regisztráció nélkül vásárolok).

 

Amennyiben korábban már regisztrált webáruházunkba és szeretne a továbbiakban nagykereskedőként vásárolni kérjük küldje el e-mail címünkre jelentkezési szándékát, a regisztrációs adatait (név, e-mail cím) és kollégáink átállítják státuszát, melyről értesítést küldenek Önnek.

A szállítási költség 1.590.- Ft, utánvétes vásárlás esetén minden esetben + 330.- Ft fizetéssel kapcsolatos költség kerül felszámításra.

40.000.- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!!

50.000.- Ft felett kizárólag előre fizetési mód választható! (bankkártya vagy előre utalás)

Nagyobb tételű (és értékű), vagy egyedi igényű rendelés esetén - egyeztetés után - csak előre fizetést fogadunk el, egyes esetekben előleg fizetését is kérhetjük - megértésüket köszönjük!


Amennyiben a postai küldés nem lehetséges, a szállítás lebonyolításában is tudunk esetlegesen segítséget nyújtani - kérem érdeklődjön!

Felhívjuk szíves figyelmüket, mivel a jogszabályok szerint a cégek, viszonteladók, készítők stb. nem minősülnek fogyasztónak, ezért ők nem élhetnek az Elállás jogával! Erről részletesen az Ászf. 6. pontjában olvashat. https://www.paplanvilag.hu/shop_help.php

Eddigi partnereink között is számos szálloda, lakástextil - üzlet, készítő, webáruház, panzió, kollégium, óvoda stb. megtalálható.


Szeretettel várjuk érdeklődését!!

Telefon: 06/20/580-9585 E-mail: info@paplanvilag.hu


Textil, Méteráru, Ágyneműhuzat, Paplan, Párna, Ágytakaró, Lepedő - Nagykereskedelem, Viszonteladó